RLO Katto Oy

Kattotyöt ammattitaidolla

 

RLO Katto Oy palvelee asiakkaitaan ulkopuolisten vedeneristysten asennuksilla, asunto-, kiinteistö-, sekä liiketilojen rakentamisessa. Toteutamme uudis- ja saneerauskohteenne kokonaisedullisesti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti kymmenien vuosien kokemuksella.

Käytämme laadukkaita CE-hyväksyttyjä BMI Icopal kermi- ja bitumituotteita, sekä toimitusvarmoiksi osoittautuneita lämmöneriste-, kattotarvike-, kattoturva- ja nestekaasutoimittajia.  Asennuksiimme sisältyvät myös viherkatto / maksaruohokatto ja kattoturvajärjestelmät.

Kokeneet yhteistyökumppanit kuljetuksissa, sekä erikoisasennuksissa, mm. pohjarakenteissa, sinkopuhalluksissa ja nestemäisissä vedeneristeissä.

Myönnämme asentamillemme kermikatoille laajennetun takuun. Kauttamme kermikatto / huopakatto on turvallinen hankinta.

Oma jatkuvasti kehittyvä toiminnanohjausjärjestelmämme takaa, että työntekijämme saavat käyttöönsä viimeisimmän tiedon ja projektit toteutetaan tehokkaasti. Henkilöstömme osallistuu säännöllisesti alan kehitys-, tuote- ja asennuskoulutuksiin pitääkseen yllä laadukasta ammattitaitoaan.

 

Toimihenkilömme auttavat suunnittelun ohjauksessa, ohjaavat projektit laadukkaasti ja tehokkaasti hyvään lopputulokseen sekä vastaavat projektien takuuasioista.

Kuulumme alan keskusjärjestöön kattoliittoon https://www.kattoliitto.fi/ ,Suomen yrittäjiin sekä Luotettava Kumppani -järjestelmään.

Bitumikateratkaisumme täyttävät RIL 107/2012 sekä Toimivat Katot 2019 vaatimukset kuin myös  palon- sekä lujuuskestävyydeltään nykyiset vaatimustasot. Meidät tavoitat myös sähköpostilla ja puhelimella alla olevin tiedoin. Annamme kokemuksemme käyttöönne kohteisiinne suunnittelun ohjauksesta lähtien. Mietitään yhdessä, miten asennus-, korjaus- tai muu vedeneristystyö voidaan toteuttaa järkevästi ja kustannustehokkaasti.

Kerromme palveluistamme ja referensseistämme mielellämme. Ota yhteyttä ammattilaisiin soittamalla tai sähköpostilla!

 

Yhteyshenkilö:
Janne Sihvonen
040 827 2250
janne.sihvonen@rlogroup.fi